Wij zijn met onze oudste dochter bij Nick terecht gekomen. Hij heeft haar enorm goed geholpen; door te overhoren en contact met school te onderhouden. Onze dochter heeft ál haar onvoldoendes weg weten te werken. Wij zijn dan ook heel tevreden! We hadden dit thuis echt nooit voor elkaar gekregen; thuis is altijd afleiding en al snel irritatie als je als ouders moet gaan activeren.

Nick heeft eerst onderzoek gedaan naar haar leerstijlen en daarna zijn ze aan de slag gegaan om de uitkomsten hiervan in praktijk te brengen. Hij had inzicht in magister en wist precies wanneer wat af moest en kon dat mee bewaken. Ook haar achterstand m.b.t. het leerwerk heeft ze dankzij zijn begeleiding en uitleg weggewerkt.

Bij Nick zitten ze in een gezellige ruimte en mag de telefoon echt alleen gebruikt worden voor school….. Dochterlief blijft dan ook volgend schooljaar weer drie middagen naar Nick gaan zodat ze thuis nagenoeg niets meer hoeft te doen en de negativiteit rondom school thuis niet meer aan de orde is 🙂 Dus iedereen blij!

Sanneouder